FUSHATA E RE: BRIGHT CITY STYLES

SHIKONI KËTU

faqen kryesore

SYZE PËR FËMIJËTË FORTA, FLEKSIBËL DHE TË MODËSLUAJ SIÇ DO TI!

LUAJ SIÇ
DO TI!

Ne besojmë se ju duhet të ndjeheni të lirë të luani, të hidheni, të vraponi, të kërceni dhe të eksploroni siç dëshironi ju. Edhe kur mbani syzet tuaja! Syzet për fëmijë Milo & Me janë të qëndrueshme, të lehta dhe shumë fleksibël. Për më tepër, ato janë të lezetshme, plot me ngjyra të modës dhe duken të shkëlqyera çdo fëmijë!

Bërë për rebelët e vegjël…

Shiko syzet tona
1301899_6.jpg

FUSHATA
E RE

BRIGHT CITY STYLES

Shiko fushatën e re 'Bright City Styles' dhe takohu me rebelët e Milo&Me! Hidhi një sy katalogut tonë dhe zbulo modelin e syzeve që ju përshtatet më së miri.

SHKO TEK KATALOGU

14 modele me nga 5 kolore secili dhe madhësi të shumta

Charly.png

Charly

Noah.png

Noah

Tony.png

Tony

Harper.png

Harper

Andrea.png

Andrea

Michele.png

Michele

Juno.png

Juno

Sara.png

Sara

Robin.png

Robin

Alex.png

Alex

Leo.png

Leo

Elia.png

Elia

Kim.png

Kim

Sam.png

Sam

Shiko modelet

MË TEPËR
MILO & ME

Kërkoni frymëzim dhe të njoftime reja në rrjetet tona sociale. Rebelët tanë të vegjël do t'ju tregojnë të gjitha syzet tona plot stil. Shihemi atje!